Krkovička s cibuľou a cesnakom
1 kus krkovička
2 PL masť
1 kus cibuľa
3 strúčiky cesnak
2 ks zemiaky
1 PL nasekaný petržlen
1 PL biela paprika
podľa chuti soľ
podľa chuti čierne korenie
2 PL olivový olej
Krkovičku očistite a nakrájajte na väčšie kúsky. Cibuľu a cesnak nakrájajte na drobné kúsky. Zemiaky ošúpajte a nakrájajte na plátky.
Na panvici rozohrejte masť a pridajte olivový olej.
Opražte krkovičku na panvici dozlatista. Potom vyberte z panvice a odložte na tanier.
Do panvice pridajte nakrájané zemiaky a orestujte dozlatista. Potom pridajte cibuľu a cesnak a orestujte do zmäknutia.
Krkovičku vráťte späť do panvice, pridajte petržlen, bielu papriku, soľ a čierne korenie podľa chuti. Dusíme do zmäknutia. Hotové jedlo podávajte teplé, ozdobené čerstvou bylinkou.
Tip: Skúste pridať do jedla čerstvú bazalku alebo cherry paradajky na osviežujúci záver.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
355
35g
20g
15g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.