Grilované bravčové mäso s kuracím šalátom
200g bravčové mäso
150g kuracie mäso
100g šalátová zelenina
50g olivy
50g feta syr
2 lyžice olej
1 ks citrón
Mäso opláchnite, osušte a nakrájajte na menšie kúsky. Bravčové mäso a kuracie mäso osobitne osolte, okorenite a nechajte odpočívať aspoň 15 minút.
Na vyhriatej grilovej panvici grilujte bravčové mäso a kuracie mäso dozlatista, približne 10-15 minút na každej strane.
Zeleninu umyte a nakrájajte na menšie kúsky. Zmiešajte so syrom, olivami, olejom a citrónovou šťavou.
Podávajte grilované bravčové mäso s kuracím šalátom ešte teplé. Doprajte si chvíle lahodného jedla plného chutí a živín.
Ak chcete pridať extra chuť, môžete marinovať mäso v zmesi olivového oleja, citrónovej šťavy a korenín pred grilovaním.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
386
12g
35g
22g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.