Kuracie mäso s pestom a klobásou
200g kuracie mäso
2 lyžice pesto
100g klobása
1 ks cibuľa
1 ks paprika
2 lyžice olej
podľa chuti soľ
podľa chuti korenie
Nakrájajte kuracie mäso na menšie kúsky. Nakrájajte klobásu na plátky, cibuľu a papriku na tenké pásiky.
Na panvici rozohrejte olej a osmažte nakrájanú cibuľu dozlatista.
Pridajte nakrájané kuracie mäso do panvice a orestujte dozlatista.
Pridajte klobásu a papriku do panvice a za stáleho miešania orestujte.
Znížte teplotu, pridajte pesto do panvice a premiešajte, kým sa všetky ingrediencie pekne spoja.
Podávajte kuracie mäso s pestom a klobásou teplé. Skvelo chutí s čerstvým chlebom alebo zeleninovým šalátom.
Ak chcete pridať ešte viac chuti a arómy, môžete do pestového mixu pridať čerstvú bazalku a cesnak. Taktiež môžete jedlo podávať s čerstvým šalátom a čerstvým pečivom.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
368
12g
35g
20g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.