Kyslá kapusta s hubami a cestovinou
200g kyslá kapusta
100g huby
100g cestoviny
1 ks cibuľa
2 strúčiky česnak
2 lyžice olivový olej
na dochutenie petržlen
Nasekajte cibuľu a cesnak na jemno. Huby očistite a nakrájajte na plátky.
V hrnci prevarte vodu, pridajte soľ a varte cestoviny podľa pokynov na obale. Odkvapnite a nechajte odstát.
Na panvici rozohrejte olivový olej a orestujte cibuľu s cesnakom. Pridajte huby a restujte do mäkka.
Pridajte kyslú kapustu a orestovanú zeleninu ku cestovinám. Dobre premiešajte a nechajte spolu prehriať.
Podávajte jedlo posypané nasekaným petržlenom. Podávajte ešte teplé a môžete ozdobiť ďalším strúčikom cesnaku.
Pre extra chuť môžete pridať do jedla trochu smotany alebo zakysaného mlieka. Ak máte radi pikantnejšie jedlá, experimentujte s pridaním korenia podľa vašich preferencií.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
372
63g
12g
8g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.