Špagety s kabanoskami a uhorkou
100g špagety
1 ks uhorka
100g bravčová kabanosky
2 lyžice pesto s rajčinami
2 strúčiky cesnak
1 hrstka bazalka
podľa chuti soľ
50g čerstvý špenát
Špagety uvaríme al dente podľa návodu na obale. Uhorku nakrájame na tenké plátky. Kabanosky nakrájame na kolieska. Cesnak jemne nasekáme. Bazalku opláchneme a nasekáme na drobné kúsky.
Na panvici rozpustíme trochu masla a orestujeme cesnak. Pridáme kabanosky a orestujeme dozlatista. Potom pridáme pesto s rajčinami a premiešame.
Do omáčky pridáme uvarené špagety a premiešame. Pridáme nakrájanú uhorku, čerstvý špenát a bazalku. Ochutíme soľou podľa chuti a krátko prehrejeme.
Hotové špagety s kabanoskami a uhorkou môžeme podávať posypané čerstvou bazalkou a parmezánom. Servírujeme teplé.
Ak máte radi pikantnejšiu chuť, môžete do jedla pridať kúsok červenej papriky alebo chilli. Alternatívne môžete použiť iné druhy klobások alebo zeleniny podľa vlastného vkusu.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
427
55g
18g
15g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.