Tofu a tuniak wrap s kimchi omáčkou
1 ks mrkva
2 lyžice kimchi
100g tofu
1 hrst baby špenát
1 konzerva tuniak v oleji
2 lyžice kyslá smotana
2 ks vajcia
1 ks červená paprika
1 stonka zeler
2 ks tortilla placky
1 ks avokádo
na dochutenie koriander
1/2 limetky limetková šťava
Mrkvu, červenú papriku a zeler nakrájajte na tenké pásiky. Baby špenát opláchnite a osušte.
Tofu odkvapkajte a nakrájajte na tenké plátky. Tunajak nechajte odkvapkať z oleja.
Vajcia uvarte na tvrdo, olúpte a nakrájajte na kolečká.
Kimchi jemne nasekajte a zmiešajte s kyslou smotanou a limetkovou šťavou.
Na tortilla placku položte baby špenát, na neho tofu, tuniaka, zeleninu, vajcia a avokádo. Dochutite koriandrom. Zabaľte do wrapu.
Hotový wrap podávajte s kimchi omáčkou na strane. Podávajte ešte teplý.
Ak máte radi pikantnejšie jedlá, môžete pridať viac kimchi do omáčky alebo dochutiť jedlo hojne koriandrom a limetkovou šťavou. Na vegetariánsku verziu receptu jednoducho vynechajte tuniaka a pridajte viac tofu.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
500
45g
35g
20g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.