Tvarohový čokoládový dezert
200g tvaroh
2 lyžice kakao
50g granko
100g yogurt
1 balenie puding
2 lyžice med
50g ovsené vločky
50g čokoláda
1 čajová lyžička vanilkový extrakt
V miske zmiešajte tvaroh, kakao, granko, jogurt, puding a vanilkový extrakt. Dôkladne premiešajte, až kým nevznikne hladká zmes.
Postupne pridávajte ovsené vločky a med do zmesi z kroku 1. Pomaly miešajte, aby sa všetky ingrediencie spojili.
Roztopte čokoládu nad vodným kúpeľom a pridajte ju do zmesi. Jemne premiešajte, aby sa čokoláda rovnomerne rozprestrela.
Naplňte formu s dezertom a dôkladne ju vyhladte. Dezert nechajte vychladnúť v chladničke aspoň 2 hodiny.
Pred servírovaním môžete dezert ozdobiť kúskami čokolády alebo čerstvým ovocím. Podávajte chladený.
Ak chcete dezert ešte viac obohatiť, môžete pridať do zmesi jadierka orechov alebo sušené ovocie podľa vlastného výberu.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
475
60g
25g
15g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.