Zemiaková klobásna pochúťka
2 ks zemiaky
150g kuracie prsia
100g klobása
50g slanina
1 ks cibuľa
1 lyžička paprika
100g hovädzia polievková zelenina
podľa chuti soľ
podľa chuti čierne korenie
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na menšie kocky a uvaríme vo vriacej vode soľou asi 15 minút, kým nezmäknú.
Kuracie prsia nakrájame na kocky a osolíme, opečieme na panvici so zohriatým olejom do zlatista.
Klobásu a slaninu nakrájame na menšie kúsky a opečieme na panvici do vypraženia tuku.
Do veľkej panvice pridáme nakrájanú cibuľu a papriku, pridáme uvarené zemiaky, opečené kuracie prsia, klobásu, slaninu a hovädziu zeleninu. Osoľujeme a koreníme podľa chuti.
Hotovú zemiakovú klobásnu pochúťku môžete podávať teplú s čerstvým chlebom a zeleným šalátom. Dobrú chuť!
Ak chcete recept ešte viac obohatiť, môžete pridať niektoré bylinky alebo dochucovadlá podľa vašej chuti, napríklad tymián alebo cesnak.
*Ak potrebujete podrobnejší popis pre niektorý z krokov pripravy, stači ak kliknete na na jeho názov. Táto funkcia je dostupná len pre prihlásených uživateľov.
375
35g
25g
15g
Ak chcete tak si môžete tento recept upraviť, alebo vytvoriť novú variantu.